Præsentations- og samarbejdsmøde 1

    

I aftes blev der afholdt et Præsentations- og samarbejdsmøde. Anledningen var, at vores nye formand allerede har sat nogle nye tiltag i gang, ligesom han præsenterede foreningens nye strategier. Der var ikke annonceret aggressivt, og der mødte da også kun ca. 10 op, men disse var heldigvis alle debatlystne, så der kom meget feed back og mange ideer frem!

Mødet var det første i en møderække, hvor alle vil være velkomne, og der vil fremadrettet blive inviteret mere aggressivt. Sven kaldte selv det første møde for Index 100, altså her hvor vi starter, og det punkt vi senere kan sammenligne med!

For det første er Chess Houses’ logo ændret, så det er nemmere at anvende i kommunikation, og undertitlen Skakcafé ændres til Hele Danmarks Skakhus. Cafétiden er nu fortid, og der skal satses stort, der er fx allerede kontakter til juniorskakfolk i Præstø, Holstebro og Kolding!

Sven startede med det allerede synlige tiltag: Ny hjemmeside, den du allerede befinder dig på! Den gamle var ikke særlig overskuelig, og det har derfor været vigtigt med en væsentlig mere præsentabel hjemmeside som ansigt udadtil; hjemmesiden vil løbende blive udbygget, og de gamle ting ligger naturligvis stadig bagved, dvs. indbydelser, kalender, resultater, billeder etc.

Det væsentligste nye indholdsmæssigt er Nyheder, som er moderniseret og får øget bemanding, så der løbende gerne skulle komme flere nyheder hver uge. Jeg er selv trådt til her, men også Thomas Vestergaard, Morten Rasmussen og Formand Sven vil bidrage, og flere kommer sikkert til! Gør det derfor til en vane at kigge på herind mindst en gang om ugen!

Det største nye tiltag er imidlertid Undervisning hver lørdag; det bliver primært rettet mod juniorer, men der kommer senere også tiltag med voksenundervisning for såvel svage som stærke! Hvis dette skal lykkes, kræver det et team af undervisere, der vil blive honoreret i én eller anden form. Er du interesseret i at undervise juniorer en lørdag (kl. 13-16.30), fx en gang hver eller hver anden måned, så henvend dig venligst hurtigt Sven pr mail til svenhc@samlink.net eller på
tlf. 50 37 54 17.

Et andet tiltag bliver at komme ud, fx til studentermiljøer, Northside og ikke mindst klubberne. Derimod er der pt. ingen løsninger på vores akilleshæle: Onsdags-EMT og Fredagslyn … men der kom da spændende ideer frem, en del med mad som et centralt punkt!

Let’s go for it!